Użytkownicy przeglądający ten dział: 1 gości
Poddziały w "Technologia win domowych oraz miodów pitnych" | ||||
Dział | Wątków | Postów | Ostatni post | |
Dział dla początkujących Każdy początkujący winiarz może tutaj zadawać pytania dotyczące wytwarzania wina.
|
1.788 | 26.200 |
Dostępność cukru dla droż...
19-03-2023, 12:06 przez Mikael |
|
Podstawy technologii... Jak uzyskać sok, jakich użyć drożdży, sporządzanie nastawów i obliczenia.
Poddziały: Drozdże, pożywki i MD (matka drożdżowa), Drożdże aktywne, i 15 więcej. |
3.783 | 44.346 |
Wskazania Blg a pektoenzy...
15-03-2023, 15:29 przez von Vinentropp |
|
Wina gronowe Specyfika wyrobu win gronowych (bez dodawania cukru).
|
145 | 2.765 |
POMOCY bo nie mogę sobie ...
11 godzin(y) temu przez maciek19660714 |
|
Wina winogronowe Specyfika wyrobu win z winogron (z dodatkiem wody i cukru).
|
718 | 11.589 |
Korzuch czy pleśń
18-11-2022, 00:48 przez maciek19660714 |
|
Wina owocowe Specyfika wyrobu win domowych z wszelkich owoców.
Poddziały: Maliny i Jeżyny, Czeremcha, i 11 więcej. |
2.324 | 42.191 |
Wino dereniowe - relacja.
07-03-2023, 05:55 przez drajla |
|
Wina kwiatowe Rozmowy na temat wszelkiego rodzaju win kwiatowych oraz ich produkcji.
|
123 | 4.214 |
Wino z Zielonej Herbaty z...
13-12-2022, 19:43 przez HeniekStarr |
|
Wina zimowe Domowy wyrób win w czasie, gdy świeżych owoców brak.
Poddziały: Ryż i zboża wszelakie, Owoce suszone, i 3 więcej. |
941 | 18.894 |
Wino ryżowe - Pomocy
04-02-2023, 13:02 przez bigosikk |
|
Miody pitne Rozmowy na temat wyrobu domowych miodów pitnych.
|
1.381 | 22.923 |
Zbyt wyczuwalny alkohol
12-03-2023, 08:35 przez men |
|
Technika degustacji | 3 | 84 |
Szkło do degustacji - ilu...
14-10-2021, 14:15 przez alskarus |