Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konduktometr
#1
Witam . Zastanawiam się nad kontrolą zasolenia wody przeznaczonej do produkcji wina ,lub kontroli zasolenia moszczu. Wiem że przy produkcji soków zakłady kontrolują to. Uważacie że przy produkcji wina ,miodów pitnych zasolenie ma znaczenie?
Odpowiedz
#2
Tylko jeśli robisz z wody morskiej.
Pozdrawiam, Paweł

Qui bibit, dormit; qui dormit, non peccat; qui non peccat, sanctus est, ergo – qui bibit, sanctus est.
Odpowiedz
#3
(16-11-2016, 21:21)Boulli napisał(a): Tylko jeśli robisz z wody morskiej.

:hahaha:

Po namyśle...
No tak, na wodzie z pogranicza Izraela i Jordanii może nie ruszyć.



Skocz do: