Liczba postów: 74
Liczba wątków: 8
Dołączył: 10 2016
Lokalizacja: Głowno
Witam . Zastanawiam się nad kontrolą zasolenia wody przeznaczonej do produkcji wina ,lub kontroli zasolenia moszczu. Wiem że przy produkcji soków zakłady kontrolują to. Uważacie że przy produkcji wina ,miodów pitnych zasolenie ma znaczenie?
Liczba postów: 5.818
Liczba wątków: 199
Dołączył: 06 2006
Lokalizacja: Kluczbork-Kujakowice Dolne
Nastrój: Miodowy
Tylko jeśli robisz z wody morskiej.
Pozdrawiam, Paweł
Qui bibit, dormit; qui dormit, non peccat; qui non peccat, sanctus est, ergo – qui bibit, sanctus est.
Liczba postów: 1.722
Liczba wątków: 41
Dołączył: 09 2004
Lokalizacja: Łódź
16-11-2016, 21:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2016, 21:58 przez GENERAL AIDID.)
(16-11-2016, 21:21)Boulli napisał(a): Tylko jeśli robisz z wody morskiej.
Po namyśle...
No tak, na wodzie z pogranicza Izraela i Jordanii może nie ruszyć.