Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Po zasiarkowaniu znowu ruszylo! Co robic?
#3
Dzieki Majoro. Faktycznie nie wpadlem na to, zeby doslodzic troche pozniej. Wyszedlem chyba z blednego zalozenia, ze im dluzej cukier bedzie w winie, tym bardziej sie wszystko 'ulozy'. Zaraz zajrze do forum, do dzialu dosladzanie... Wlasnie niedawno ogladalem winko, troche sie uspokoilo. Z wolna sie klaruje, wiec jest nadzieja, ze drozdze juz sie zbytnio nie popisza. A dosladzac jeszcze i tak bede (kosztowalem), jednak nawet polwytrawne to nie to co lubie najbardziej. Pozdrawiam!



Wiadomości w tym wątku
[Bez nazwy] - przez Majoro - 24-04-2004, 12:39
[Bez nazwy] - przez MSZ - 24-04-2004, 15:53

Skocz do: