Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ocet w winie
#4
Cześć, oczywiście pytanie było mało precyzyjne.
Porzeczkowe rozrabiam 1 część moszczu do 1 części wody, np. wtym roku 8do8 i 4kg cukru, drozdze +pozywka, temperatura23stopnie... Smak tego octu
wystepował za kazdym razem , czy chciałem zrobić wytrawne czy słodkie(choć słodkich nie lubię)

A zwinogron to 20l moszczu czerwonego +litr wody 2kg cukru drozdze pozywka.Ale temperatura średnia okolo 17stopni.
Trzy tygodnie temu zarobilem porzeczkowe pewnie znowu będzie.
Pozdrowienia doro



Wiadomości w tym wątku
ocet w winie - przez doro - 08-08-2004, 19:22
[Bez nazwy] - przez AramiS - 08-08-2004, 22:14
[Bez nazwy] - przez Stefan - 09-08-2004, 09:56
[Bez nazwy] - przez doro - 11-08-2004, 19:23
[Bez nazwy] - przez Hiras - 11-08-2004, 20:43
[Bez nazwy] - przez Stefan - 12-08-2004, 07:28
[Bez nazwy] - przez Maciej - 12-08-2004, 09:06
[Bez nazwy] - przez doro - 12-08-2004, 15:39
[Bez nazwy] - przez Stefan - 13-08-2004, 08:49
[Bez nazwy] - przez doro - 17-08-2004, 20:08
[Bez nazwy] - przez Stefan - 19-08-2004, 11:40
[Bez nazwy] - przez doro - 20-08-2004, 15:27
[Bez nazwy] - przez kopyr - 20-08-2004, 15:49
[Bez nazwy] - przez doro - 23-08-2004, 15:19
[Bez nazwy] - przez kopyr - 23-08-2004, 15:28
[Bez nazwy] - przez Rudi Fazer - 23-08-2004, 17:14
[Bez nazwy] - przez doro - 04-09-2004, 18:13

Skocz do: