Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
spiryt do zbyt słodkiego
#1
Moje ubiegłoroczne głogowe z nieznanych mi powodów nie dociągnęło do zakładanego % - w związku z czym w smaku jest ciut za słodkie. Czytałem na forum (teraz nie potrafię namierzyć) o możliwości dolania spirytusu do lekko za słodkiego winka - tak by nieco obniżyć odczucie słodkości.
Dolać spirytu? Jeżeli tak to ile? (12g/litr?). Ile je potem trzymać w balonie? Proszę o opinie...
Pozdr
Grzegorz



Wiadomości w tym wątku
spiryt do zbyt słodkiego - przez mcb - 24-03-2005, 07:27
[Bez nazwy] - przez mcb - 25-03-2005, 20:18
[Bez nazwy] - przez deg - 26-03-2005, 01:26
[Bez nazwy] - przez endrzer - 26-03-2005, 09:55
[Bez nazwy] - przez HellWeaver - 17-05-2005, 14:13
[Bez nazwy] - przez moonjava - 17-05-2005, 14:26
[Bez nazwy] - przez HellWeaver - 20-05-2005, 10:01

Skocz do: