Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak barwy
#7
Karmel - czyli cukier palony, ciecz gęsta o gorzkim smaku i dużej sile barwiącej
Tyle wyczytałem w literaturze, nie sądze żeby miał wpływ na zmiane smaku a kolor to napewno się poprawi;)
Sam wypróbuje jak zrobi mi się ryżowe

:szampan:



Wiadomości w tym wątku
Brak barwy - przez MistrzJack - 30-03-2007, 13:14
[Bez nazwy] - przez voyteckk - 30-03-2007, 13:56
[Bez nazwy] - przez mikaszek - 30-03-2007, 14:23
[Bez nazwy] - przez MistrzJack - 30-03-2007, 14:38
[Bez nazwy] - przez mikaszek - 30-03-2007, 14:53
[Bez nazwy] - przez voyteckk - 30-03-2007, 16:03
[Bez nazwy] - przez Kuba83 - 30-03-2007, 17:20

Skocz do: