23-10-2003, 13:10
Moje pierwsze wino (rodzynkowo- drożdżowe) chyba mnie zniechęci ostatecznie do robienia win 
po 3 miesiącah mimo że jest juz klarowne i nie pracuje ma okropny posmak drożdży.
Było zlewane już 3 razy i przewietrzane, nad osadem nie stoi już od dwóch tygodni a mimo to ma uporczywy drożdżowy bukiet.
Czytając forum nie znalazłem podobnego przypadku.
Czy da sie je jakos naprawic?
będę wdzięczny za wskazówki
pozdrawiam
sqter

po 3 miesiącah mimo że jest juz klarowne i nie pracuje ma okropny posmak drożdży.
Było zlewane już 3 razy i przewietrzane, nad osadem nie stoi już od dwóch tygodni a mimo to ma uporczywy drożdżowy bukiet.
Czytając forum nie znalazłem podobnego przypadku.
Czy da sie je jakos naprawic?
będę wdzięczny za wskazówki
pozdrawiam
sqter