• Strona główna
  • SWiMP
  • Forum
  • Artykuły
  • Kalendarz
  • Galeria
  • Blogi
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Chat (0)
  • Shoutbox
  • Regulamin
  • Pomoc
Witaj! Logowanie Rejestracja
  • Pokaż dzisiejsze posty

Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła
 
Forum Domowych Winiarzy › Technologia win domowych oraz miodów pitnych › Podstawy technologii... › Mieszanie, doprawianie i korekta wad win v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 14 Dalej »

Kupaż wina truskawkowego z czarną porzeczką

Wątek zamknięty 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Kupaż wina truskawkowego z czarną porzeczką
lukmarq Offline
Nowy użytkownik

Liczba postów: 16
Liczba wątków: 4
Dołączył: 11 2013
#1
26-09-2014, 15:36
Witam. Chciałbym skupażować wino truskawkowe z winem z czarnej porzeczki. Jakie najlepsze proporcje moglibyście zaproponować?
Szukaj
GENERAL AIDID Offline
Winiarski Mistrz
****
Liczba postów: 1.728
Liczba wątków: 42
Dołączył: 09 2004
Lokalizacja: Łódź
#2
26-09-2014, 16:14
Zależy od intensywności jednego i drugiego wina. Poeksperymentuj, zrób np. kilka butelek 100ml, pozapisuj proporcje, sprawdź po dwóch tygodniach, które zapowiada się najlepiej na Twój gust. Ja zwykle robię pół na pół. Z wiórkami.
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Forum Domowych Winiarzy › Technologia win domowych oraz miodów pitnych › Podstawy technologii... › Mieszanie, doprawianie i korekta wad win v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 14 Dalej »

Kupaż wina truskawkowego z czarną porzeczką
Wątek zamknięty 


  • Pokaż wersję do druku
Skocz do:

  • Ekipa forum
  • Kontakt
  • SWiMP
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 20-06-2025, 15:20 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem
Tryb normalny
Tryb drzewa