Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porzeczkowe + ryżowe = ???
#1
Siemanko! Wczoraj zalalem swoje tegoroczne z czerwonej porzeczki po fermentacji na miazdze 4 dni. Wyjdzie z tego 15 litrow. Sprobowalem troche tego czegos no i szok. Takie kwasne ze az mi ryjek wykrecilo:( Nie wiem co robic. Wpradlem na pomysl ze nastawie 10 litrow ryzowego i zmieszam oba specyfiki. Jak myslicie poradze sobie z ten sposob z kwasowoscia??:>
Prosze o podpowiedzi
Sory wielkie za krzaki
Pozdrowionka!
Jacek
Odpowiedz
#2
vacoo, powidz mi, ja ty to robisz:
W tytule piękne ogoonki i to tak piękne, że nawet porzeczki piszesz przez "ż". Co do treśći posta, to nijak przeczytać nie mogę, bo kodowanie masz...:mad:
Sprawdź panel użytkownika.

Krzysztof



Skocz do: