12-03-2019, 12:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2019, 00:07 przez Frankenwelt.)
Cześć, to mój pierwszy post, a także mój pierwszy miód pitny.
Mam miód z 2015 roku, ponieważ zaczął kipieć, w 2016 zebrałem z niego nadmiar i ponownie zamknąłem. Obecnie na górze jest płynny i nieco ostry w zapachu, w smaku ok.
Mam 20 litrów takiego miodu, chcę zrobić na początek 20 l trójniaka.
Czy na coś powinienem szczególnie uważać?
Dzięki i pozdrawiam
Mam miód z 2015 roku, ponieważ zaczął kipieć, w 2016 zebrałem z niego nadmiar i ponownie zamknąłem. Obecnie na górze jest płynny i nieco ostry w zapachu, w smaku ok.
Mam 20 litrów takiego miodu, chcę zrobić na początek 20 l trójniaka.
Czy na coś powinienem szczególnie uważać?
Dzięki i pozdrawiam