13-02-2005, 12:52
zlalem winko jablkowe jakies 16% i polwytrawne. Nie spodziewalem sie, ze wyjdzie z tego az taki jabol!
No coz, czas pomyslec nad kupazem, przynajmniej czesci. Zastanawialem sie, nad mozliwoscia dodania soku, rzeczywiscie, kiedy zmiesza sie z sokiem jablkowym, staje sie poprostu lepsze. Natomiast zastanawiam sie, nad dodaniem troche przypraw, cynamonu i wanili. Nie za bardzo wiem, w jakiej postaci... preferowalbym raczej w proszku...
chyba, ze ma ktos inny pomysl na to "cudo"
No coz, czas pomyslec nad kupazem, przynajmniej czesci. Zastanawialem sie, nad mozliwoscia dodania soku, rzeczywiscie, kiedy zmiesza sie z sokiem jablkowym, staje sie poprostu lepsze. Natomiast zastanawiam sie, nad dodaniem troche przypraw, cynamonu i wanili. Nie za bardzo wiem, w jakiej postaci... preferowalbym raczej w proszku...

chyba, ze ma ktos inny pomysl na to "cudo"
