17-08-2004, 11:19
Witam
W rocznym jabolku i jednej butelce DR zauważyłem jakis czas temu, że pojawiła się jakby watka od powierzchni winka wgłąb na ok 1cm.Coś jakby kożuszek takiej watki półprzezroczysty.Winka są mocne,siarkowane,robione w czystych warunkach-pewnie to przez kontakt z powietrzem na który białe winka są szczególnie narażone...Smak i zapach nie uległ zmianie,kożuszek się nie rozrasta-co radzicie?.Może to typowe i niegrożne zjawisko.......
Thanks
W rocznym jabolku i jednej butelce DR zauważyłem jakis czas temu, że pojawiła się jakby watka od powierzchni winka wgłąb na ok 1cm.Coś jakby kożuszek takiej watki półprzezroczysty.Winka są mocne,siarkowane,robione w czystych warunkach-pewnie to przez kontakt z powietrzem na który białe winka są szczególnie narażone...Smak i zapach nie uległ zmianie,kożuszek się nie rozrasta-co radzicie?.Może to typowe i niegrożne zjawisko.......
Thanks