04-06-2020, 12:06
Piotr jeszcze jak byłem we władzach SWiMP, właściciela forum, mówiłem wielokrotnie że forum umiera. Nadmoderator zrobił z forum prywatny blog. Swoimi działaniami "wykończył" forumową opozycję. Byłem temu przeciwny i zrezygnowałem ze SWiMP. Okopał się i został sam z kilkoma osobami piszącymi do siebie. Zrobili z forum blog. Znam wiele osób, sporo z nich jest też na winogrona.org, które pamiętają czasy świetności tego forum.
Proszę mi nie pisać, że czasy forum się skończyły. Tak skończył się wielki bum na fora ale z FB, YT i innych tego typu miejscach nie zawsze da się znaleźć rzetelną wiedzę, popartą wieloletnim doświadczenie. To forum ma tysiące postów o niesamowitej wartości. Jak chcesz coś znaleźć o produkcji szerokopojętego wyrobu alkoholowego to masz to. Jest mało rzeczy o których tu nie napisano.
Wiele osób mnie się dopytuje co się stało z tym forum? Umarło...stało się blogiem kilku osób piszących do siebie same pozytywy.
Zawartość Forum ma jednak wartość i tylko z tego powodu trzeba to utrzymywać. Dlatego jeszcze tu piszę. Jak długo to się okaże. Pewno za którymś razem przegnę i zostanę zbanowany jak wielu...
Parafrazując Piotr "I się nie cieszę, że wyszło na moje..."
Proszę mi nie pisać, że czasy forum się skończyły. Tak skończył się wielki bum na fora ale z FB, YT i innych tego typu miejscach nie zawsze da się znaleźć rzetelną wiedzę, popartą wieloletnim doświadczenie. To forum ma tysiące postów o niesamowitej wartości. Jak chcesz coś znaleźć o produkcji szerokopojętego wyrobu alkoholowego to masz to. Jest mało rzeczy o których tu nie napisano.
Wiele osób mnie się dopytuje co się stało z tym forum? Umarło...stało się blogiem kilku osób piszących do siebie same pozytywy.
Zawartość Forum ma jednak wartość i tylko z tego powodu trzeba to utrzymywać. Dlatego jeszcze tu piszę. Jak długo to się okaże. Pewno za którymś razem przegnę i zostanę zbanowany jak wielu...
Parafrazując Piotr "I się nie cieszę, że wyszło na moje..."
Krzysztof
Stacja meteo na Winnicy Świętne
Po zbanowaniu proszę koniecznie o wyrejestrowanie mnie z forum.
Stacja meteo na Winnicy Świętne
Po zbanowaniu proszę koniecznie o wyrejestrowanie mnie z forum.