Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DYSKUSJE WSZELAKIE O UPRAWIE (także posty przeniesione...)
Piotr jeszcze jak byłem we władzach SWiMP, właściciela forum, mówiłem wielokrotnie że forum umiera. Nadmoderator zrobił z forum prywatny blog. Swoimi działaniami "wykończył" forumową opozycję. Byłem temu przeciwny i zrezygnowałem ze SWiMP. Okopał się i został sam z kilkoma osobami piszącymi do siebie. Zrobili z forum blog. Znam wiele osób, sporo z nich jest też na winogrona.org, które pamiętają czasy świetności tego forum.
Proszę mi nie pisać, że czasy forum się skończyły. Tak skończył się wielki bum na fora ale z FB, YT i innych tego typu miejscach nie zawsze da się znaleźć rzetelną wiedzę, popartą wieloletnim doświadczenie. To forum ma tysiące postów o niesamowitej wartości. Jak chcesz coś znaleźć o produkcji szerokopojętego wyrobu alkoholowego to masz to. Jest mało rzeczy o których tu nie napisano.
Wiele osób mnie się dopytuje co się stało z tym forum? Umarło...stało się blogiem kilku osób piszących do siebie same pozytywy.
Zawartość Forum ma jednak wartość i tylko z tego powodu trzeba to utrzymywać. Dlatego jeszcze tu piszę. Jak długo to się okaże. Pewno za którymś razem przegnę i zostanę zbanowany jak wielu...
Parafrazując Piotr "I się nie cieszę, że wyszło na moje..."
Krzysztof

Stacja meteo na Winnicy Świętne
Po zbanowaniu proszę koniecznie o wyrejestrowanie mnie z forum. 

Wiadomości w tym wątku
DYSKUSJE WSZELAKIE - ŚMIETNIK - przez TEQUILA - 24-03-2017, 22:02
DYSKUSJE WSZELAKIE - ŚMIETNIK - przez alskarus - 18-08-2017, 07:01
RE: DYSKUSJE WSZELAKIE - ŚMIETNIK - przez alskarus - 01-09-2017, 06:58
RE: DYSKUSJE WSZELAKIE - ŚMIETNIK - przez narc81 - 01-09-2017, 10:33
Dyskusja - przez maciek19660714 - 02-06-2020, 21:44
RE: MOJA WINNICA w Zach-pom - Winnica Cisowa - przez krzysztof1970 - 04-06-2020, 12:06

Skocz do: