30-08-2004, 18:13
zamierzam właśnie butelkować pięknie sklarowane i rubinowe winko truskawkowe, ale zalatują drożdżami. czy ktoś może podpowiedzieć, czy jest jakaś rada na to? może pasteryzacja?czy:
posmak drożdży
|
30-08-2004, 18:13
zamierzam właśnie butelkować pięknie sklarowane i rubinowe winko truskawkowe, ale zalatują drożdżami. czy ktoś może podpowiedzieć, czy jest jakaś rada na to? może pasteryzacja?czy:
30-08-2004, 18:18
Posmak drożdży czy zalatują (pachną) drożdżami?
30-08-2004, 22:21
Jeśli to tegoroczne to chyba za szybko chcesz butelkować.
Proponowałbym bym poczekać, a w szczególności jeszcze przewietrzyć winko, w celu choć częsciowego usunięcia zapachu drożdży z winka |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|