Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
spiryt do zbyt słodkiego
#2
No co? Wiem, temat jest politycznie niepoprawny, ale co zrobić... Spirytusu się dolewało, dolewa i dolewać będzie. Sam jestem zwolennikiem czerwonych półwytrawnych i 3/4 mojej działalności to takowe winka, , reszta to eksperymenty jak powyższe głogowe - słodkie. Więc jak? - wzmacniał ktoś z forumowiczów tak, by produkt końcowy zdawał się mniej słodki?
Jeszcze raz pzdr, Wesołych Świąt!
G



Wiadomości w tym wątku
spiryt do zbyt słodkiego - przez mcb - 24-03-2005, 07:27
[Bez nazwy] - przez mcb - 25-03-2005, 20:18
[Bez nazwy] - przez deg - 26-03-2005, 01:26
[Bez nazwy] - przez endrzer - 26-03-2005, 09:55
[Bez nazwy] - przez HellWeaver - 17-05-2005, 14:13
[Bez nazwy] - przez moonjava - 17-05-2005, 14:26
[Bez nazwy] - przez HellWeaver - 20-05-2005, 10:01

Skocz do: