Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
spiryt do zbyt słodkiego
#4
Kumpel też miał za słodkie, z tym że jabłkowe i dolał do niego takiego ulepszacza. Bardziej to zwiekszyło % niż zredukowało odczuwalny poziom cukru. W jakimś stopniu sprawdza sie ta metoda, ale tylko wtedy gdy mamy wino tylko ciut za słodkie. Gdy wlejemy za dużo 'ulepszacza' to jego smak zdominuje smak winka. Wg. mnie lepszym sposobem było by skupażowanie tego winka z jakimś wytrawnym.
---------------------------------------------------------------------------
Wesołych świąt wszystkim życzę:polewam:



Wiadomości w tym wątku
spiryt do zbyt słodkiego - przez mcb - 24-03-2005, 07:27
[Bez nazwy] - przez mcb - 25-03-2005, 20:18
[Bez nazwy] - przez deg - 26-03-2005, 01:26
[Bez nazwy] - przez endrzer - 26-03-2005, 09:55
[Bez nazwy] - przez HellWeaver - 17-05-2005, 14:13
[Bez nazwy] - przez moonjava - 17-05-2005, 14:26
[Bez nazwy] - przez HellWeaver - 20-05-2005, 10:01

Skocz do: