Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
za kwaśne...
#3
Witaj. Na Twoim miejscu spokojnie bym poczekał. Zauważyłem, że w moich winach kwas zwykle łagodnieje z czasem. Początkowo większość z nich wydaje mi się zdecydowanie za kwaśna, a z czasem jakoś winko układa się i nie jest już takie skręcające :kwasny: Możesz też użyć kredy, ale sam tego nigdy nie robiłem, niech się wypowiedzą ci którzy już sprawę praktykowali. Myślę, jednak, żebyś poprostu poczekał.:spie:



Wiadomości w tym wątku
za kwaśne... - przez beth2 - 12-02-2005, 15:01
[Bez nazwy] - przez wojach - 12-02-2005, 18:19
kwaśne - przez teolog - 17-02-2005, 14:49

Skocz do: