28-04-2006, 23:37
My jesteśmy stałymi klientami i po raz kolejny pozdrawiamy
Euro-win
|
28-04-2006, 23:37
My jesteśmy stałymi klientami i po raz kolejny pozdrawiamy
10-05-2006, 14:34
Ja po raz pierwszy zlozylem zamowienie. Przesyleczka bardzo szybka no i dobrze zabezpieczona. 3% znizka dla forumowiczow takze przyznana. Mysle ze stane sie stalym klientem
![]() Swoja droga jakby przesyleczka nie byla zabezpieczona odpowiednio to moglbym pomazyc o zamowieniu w calosci. Przesylka poszla przez Poczte Polska i na kopercie pieknie odbita podeszwa buta ![]() ![]()
11-05-2006, 00:31
Cytat:Wysłane przez Bagiusz Ja w EURO-WINIE zamawiałem już dwa razy i ani razu nie pisałem że jestem z forum. Nie liczę na żadne profity a i tak powiem że Mariuszowi należy się wielki pozytyw. Gdyby nie EURO-WINI to trzebaby było trochę głębiej grzebać po kieszeniach. Cytat:Wysłane przez Bagiusz Widzę że kolega majsterkowicz ![]() ![]() ![]() ![]()
30-05-2006, 13:28
Dzieki wielki Mariuszowi, towar dotarł cały i zdrowy i fajne gratisy.
01-07-2006, 13:57
I ja wreszcie zamówiłem. Paka tak zalepiona ze mozna by sie nią posłuzyć do obrony na ulicy a zawartość pozostała by nienaruszona.
![]() /PS. pamiętajcie przy zamawianu podać numer domu. ![]() ![]()
17-01-2007, 18:40
Zapewne wiele osób (nie tylko forumowiczów) korzystało z usług tego e-sklepu i pewnie jeszcze więcej osób się zastanawia czy warto skorzystać, odpowiedź jest prosta: tak!!!
A czemu??? Bo: - obsługa klienta jest na pierwszym miejscu - (również) odpowiednie podejście do klienta, którego brakuje niejednemu e-sklepowi - towar zawsze jest odpowiednio zabezpieczony na czas transportu - otrzymany towar zgadza się z naszym zamówieniem Osobiście mogę powiedzieć, że Euro-Win dotrzymuje terminów wysyłki (wiadomo, że w sezonie może się to przeciągnąć o jakiś dzień), ja zawsze otrzymywałem zamówiony towar przez końcowym terminem przesyłki. Towar nigdy nie był wybrakowany czy uszkodzony i po raz pierwszy spotkałem się z tak starannym zabezpieczeniem towaru na czas przesyłki (do momentu odpakowania ![]() Sklep ma u mnie ocenę 5 (w skali 1 do 5), jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz świadczonych usług przez ten sklep internetowy i dalej będe korzystał z usług prowadzonych przez ten sklep. Życzę sukcesów w branży i dalszej pracy na obecnym, bardzo wysokim poziomie ![]() EDIT: W niedziele (14 stycznia 2007) zamówiłem w Euro-winie towar czyli w poniedziałek (15 stycznia 2007) będę mieli moje zamówienie, a już dzisiaj rano (środa, 17 stycznia 2007) otrzymałem paczkę - to się nazywa tempo pracy ![]() Wielkie dzięki Mariusz (dla niewtajemniczonych Euro-Win to firma naszego forumowego kolegi Mariusza), mój dwójniak jest uratowany ![]()
17-01-2007, 18:49
A przepraszam ale jakie to usługi bo ja do dziś znałem tylko ofertę handlową euro-win.
Czy robią np. wino na zlecenie?
17-01-2007, 18:54
Wina może nie ale na pewno prasy koszowe i beczki.
arek
18-01-2007, 00:27
Acha !
No to teraz już rozumiem. ![]()
18-01-2007, 10:28
15.01 próbowałem wejść na stronę EW i niestety za żadną *** się nie udało. W rezultacie zamówiłem drożdżale w Browamatorze.
07-02-2007, 12:46
Również dołączam się w pochwałach dla Euro Winu i Mariusza. Paczka świetnie zabezpieczona, szybka wysyłka. Nie dostałem jednak dokładnie tego co zamówiłem... dostałem ciut więcej
![]() Ktoś pisał wcześniej że można kupić taniej. Przy cenach tego asortymentu w Warszawie ceny u Mariusza nawet po uwzględnieniu kosztów przesyłki są bezkonkurencyjne. Szczególnie gdy zakup robi się poza sezonem (w marketach pusto) i jest to większe zamówienie.
07-02-2007, 20:43
a ja neutralnie niestety jestem nastawiony
![]()
07-02-2007, 20:49
Poszukaj na forum. Gdzieś Mariusz pisał że mu poczta paczke dostarczała miesiąc... pryjorytet oczywiście.
Najlepiej zapytaj go kiedy wysłał. arek
07-02-2007, 20:49
Cytat:Wysłane przez rafple Czyli korzystasz z usług PP, która nie oszukując się jest zawodna ![]()
07-02-2007, 21:11
PP nie jest zawodna!
Usługi PP to czysta kpina z klientów, gdyby nie regulacje prawne gwarantujące pozycje monopolisty już dawno by zbankrutowali. A co do Mariusza i Euro Winu też byłem zadowolony. I mam nadzieje że niebawem znów będę zadowolony. Pozdrawiam
07-02-2007, 21:32
prawda... tyle, że Mariusz wysłał w piątek. Jakby nie patrzeć troszkę poczekał
![]()
07-02-2007, 21:39
Cytat:Wysłane przez Reynevan Wiem, slyszalem, ze ktos mial problemy z Poczta Polska. Jednak wystapie w ich obronie. Na z gora grubo ponad setke przesylek jakie otrzymalem/wyslalem przez ostatnie trzy lata prawie wszystkie dotarly w przyzwoitym czasie, zdecydowana wiekszosc blyskawicznie. Jedynie jedna sie troche slimaczyla, chyba z piec, szesc dni szla. Odpukac, mam nadzieje, ze dalej mnie nie zawioda.
07-02-2007, 21:41
rafple ile masz do Katowic, ja mam aktywne (efficience), moge Ci trochę odstąpić
![]()
07-02-2007, 21:49
Duże zamówienie: gąsiory + karton butelek wszystko na 5+. Grzechem byłoby narzekać
![]() pzdr fea
07-02-2007, 21:52
Cytat:Wysłane przez MSZ Ja niestety mam z PP same złe przygody, paczki priorytetowe idą tygodniami i nikt nawet nie przeprosi, nie wspominając o odszkodowaniu bo przecie kasę za usługę pobrali. Raz to doręczyciel zadzwonił domofonem a kiedy mu otworzyłem to włożył awizo do skrzynki i sobie poszedł bo jak się potem tłumaczył "on nie ma zdrowa żeby na 4 piętro z przesyłką latać" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-02-2007, 22:10
Z porządnego Euro-Winu dyskusja zjechała na Pocztę Polską. Z tą firma wiążą mi się równie miłe wspomnienia - miałem tam kiedyś dość bliską koleżankę Basię
![]()
08-02-2007, 00:34
Dzięki winorobek
![]() Jak będę jechał w okolice to dam znać ![]()
24-05-2007, 14:25
Dzisiaj odebrałem paczke z I Zbiorowym Zakupem Górnośląskim i musze podziękować, za dobrą obsługe, solidne zapakowanie oraz za udzielony rabat.
Mariusz, życzę Ci żebyś został monopolistą ![]()
02-07-2007, 15:00
Jeśli chodzi o drożdże, chemię, czy inne przydatne akcesoria - euro-win wydaje się być dobrym wyborem i już od jakiegoś czasu wybieram towar do zamówienia. Ale w tej chwili chciałbym też dokupić balon i mam tu wątpliwości - część posiada bardzo duże skazy - w sklepie mam możliwość sobie poprzebierać, np z biedronki wziąłem 15 l. z jednym, 4 mm pęcherzykiem
![]()
02-07-2007, 18:48
Odpowiadając krótko: wszyscy namawiają do używania funkcji szukaj prawda, jeśli użyłbyś jej do wyszukiwania niezadowolonych klientów euro-winu powątpiewam w pozytywne rezultaty wyszukiwania
![]() Ja robię stale zakupy, chodź nieduże jak większe zamówienia (typu Parpary) gdzie nie kupuje się 3 szt. gąsiorów tylko paletami jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Błyskawica też gwarantowana. A tak na marginesie mam kilka gąsiorów z balonikami i jakoś nie narzekam, sprawdzają się bardzo dobrze ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|