09-01-2006, 12:06
W związku z planami wprowadzenia nowych konkursów na forum PILNIE poszukuje się sponsorów
Padła również propozycja żeby chętni przekazywali na rzecz konkursów i innych okazji po butelczynie (ładnie oznakowanej) swoich wyrobów. Z przyczyn logistycznych dobrze byłoby aby ewentualne jedna osoba posiadająca odpowiednie warunki zadeklarowała sie przyjmować i przechowywać wszystkie nadesłane butelki.
Ja z przyczyn lokalowych nie mam możliwości magazynowania Waszych wyrobów (chociaż bardzo bym chciał
)
Nadesłane butelki stanowiłby nagrody w organizowanych konkursach.
Może i SWiMP coś ze składek dorzuci ?
Ja ze swej strony deklaruje LEJKI
, a w następnym konkursie (już niedługo) będzie można wygrać i dymionek mały.
Może macie jakieś inne propozycje??
Czekam na szeroki odzew w tej sprawie. Musimy ożywić i urozmaicić nasze forum - bo z przerażeniem czytam gdzieś tam że inne są lepsze

Padła również propozycja żeby chętni przekazywali na rzecz konkursów i innych okazji po butelczynie (ładnie oznakowanej) swoich wyrobów. Z przyczyn logistycznych dobrze byłoby aby ewentualne jedna osoba posiadająca odpowiednie warunki zadeklarowała sie przyjmować i przechowywać wszystkie nadesłane butelki.
Ja z przyczyn lokalowych nie mam możliwości magazynowania Waszych wyrobów (chociaż bardzo bym chciał

Nadesłane butelki stanowiłby nagrody w organizowanych konkursach.
Może i SWiMP coś ze składek dorzuci ?
Ja ze swej strony deklaruje LEJKI

Może macie jakieś inne propozycje??
Czekam na szeroki odzew w tej sprawie. Musimy ożywić i urozmaicić nasze forum - bo z przerażeniem czytam gdzieś tam że inne są lepsze