Liczba postów: 304
Liczba wątków: 29
Nastrój: "Za ostatni grosz wino z zielonych lat chcę znów pić"
Właśnie siedzę i zastanawiam się, czy na zjazd w koziarach (Poznaniu)

przyjadę sam, czy z bratem i naszła mnie następujące refleksja - czy dałoby się tak przerobić informacje o osobie aby dodać rejon lub województwo do wpisanego profilu. Ostatnim razem udało mi się wysłać zaproszenia do kilku forumowiczów, którzy przybyli z radością na zjazd ale byli oni z większych miejscowości województwa poznańskiego. Nie znam na pamięć wszystkich miejscowości i trudno mi powiedzieć czy np. miejscowość X jest w województwie wlkp. czy nie. Osoby z mniejszych miejscowości i sporadycznie czytające forum nie zauważą wątku o zjeździe, a może chętnie pojawiliby się i zapoznali z nami. Jeśli byłoby sortowanie po Rejonie/Województwie to mógłbym wysłać im np zaproszenia E-mailem, GG lub innym sposobem ( chociażby znaki dymne

) a tak nie mam szans znalezienia ich w 2500 tysiącach użytkowników

. Koledzy admini co wy na to ???
Piorun
Liczba postów: 1.383
Liczba wątków: 56
Nastrój: Terefere :fajka:
nie jestem adminem ale pomysł popieram
Liczba postów: 2.862
Liczba wątków: 33
Nastrój: Dum spiro, spero.
A moze zaapelowac do uzytkownikow, aby oprocz miejscowosci podawali rowniez wojewodztwo w swoim profilu.
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 24
Nastrój: Debian i wszystko jasne
Pomysl jak brzytwa, tylko ze wiekszosc jezeli nie bedzie musiala podac, to i tak nie poda
Liczba postów: 1.383
Liczba wątków: 56
Nastrój: Terefere :fajka:
to trzeba by bylo dodac nowy punkt w regulaminie i napisac duzymi literami ze wymaga sie podania wojewodztwa( jednak jesli idzie o te wieksze miasta to kazdy jakos polapie gdzie to jest)
Liczba postów: 538
Liczba wątków: 31
Nastrój: optymistyczny
Przy procesie rejestracji na 99 % jest możliwość edycji które pola są wymagane do wypełnienie a które nie. Więc jest to kwestia ustawień przez amina. Gorzej będzie z zarejestrowanymi użytkownikami ale to już kwestia ich dobrej woli. Już kilka razy były apele tego jednak oddźwięk jest taki sobie.
Liczba postów: 4.527
Liczba wątków: 394
A nie wystarczy, żeby mieć tak jak ja?
Bo Parpary kazdy zna, ale jak znalezc na przyklad Stolec k/Zwroconej ?
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 24
Nastrój: Debian i wszystko jasne
No wlasnie, albo taki Poznan, bog jeden wie gdzie to jest
Gdzie jest Poznań
Wlasnie. Wiem tylko, ze daleko od Krakowa ( na szczescie)
Liczba postów: 965
Liczba wątków: 22
Nastrój: [color=green][i]środziemnomorski[/i][/color]
No to jeszcze przy okazji proponuje obligatoryjnym zrobić podanie roku urodzenia...

Już słyszę te wszystkie głosy oburzenia żeńskiej części forum
Liczba postów: 304
Liczba wątków: 29
Nastrój: "Za ostatni grosz wino z zielonych lat chcę znów pić"
s2x gdzie koziary są to ja wiem !
Ale znajdź na forum wszystkich z woj wielkopolskiego to Ci pozazdroszczę. Poznańskie to nie tylko Poznań, to też inne miejscowości niekoniecznie duże i znane Ci.
Witku:
Ok twój pomysł miałby zastosowanie jeśli szłoby znaleźć w wyszukiwarce użytkowników z np. tekstem pomorskie, ale niestety nie idzie. Ja chciałbym np. wpisać Dolnośląskie i pokazaliby się wszyscy użytkownicy z tego województwa.
A więc może jednak wprowadzimy listę rozwijalną z nazwami województw do profilu i do wyszukiwarki tak aby proces ten był ułatwiony ? Ułatwiłoby to nam kontakty na poziomie regionalnym.
Pozdrawiam Piorun
Liczba postów: 1.629
Liczba wątków: 28
Nastrój: niecierpliwy przednalewkowy
Całkiem dobry pomysł
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 7
Nastrój: No Mood.
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 3
Nastrój: :)
Ja sam wahałem się czy podawać miejscowość ,a że miejscowość to Rzeszów ( to raczej da się znaleźć na mapie) ale myślę iż po pewnym czasie do tego by się przekonać ,że warto podać namiary ( bo jednym wystarczy chwila innym 6 miesięcy i więcej) przekona się wiele osób , generalnie województwo mile widziane. Popieram.