Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czas fermentacji
#15
Jeżeli tylko raptownie nie zacznie się ten czas wydłużać to nie ma powodu do paniki. Wino jak piszesz nie jest aż tak słodkie (tzn. część cukru już została przerobiona na alkohol), czuć alkohol i praca co 20sek. - wygląda, że wszystko idzie normalnym torem. :spoko:



Wiadomości w tym wątku
czas fermentacji - przez marinio - 07-08-2006, 11:45
[Bez nazwy] - przez Nephilim - 07-08-2006, 12:00
[Bez nazwy] - przez DarekRz - 07-08-2006, 12:51
[Bez nazwy] - przez marinio - 07-08-2006, 22:14
[Bez nazwy] - przez Nephilim - 08-08-2006, 06:14
[Bez nazwy] - przez TEQUILA - 08-08-2006, 06:18
[Bez nazwy] - przez marinio - 08-08-2006, 08:45
[Bez nazwy] - przez Nephilim - 08-08-2006, 08:49
[Bez nazwy] - przez marinio - 08-08-2006, 08:52
[Bez nazwy] - przez marinio - 08-08-2006, 09:00
[Bez nazwy] - przez Nephilim - 08-08-2006, 09:06
[Bez nazwy] - przez marinio - 08-08-2006, 09:10
[Bez nazwy] - przez Nephilim - 08-08-2006, 09:15
[Bez nazwy] - przez marinio - 08-08-2006, 09:37
[Bez nazwy] - przez Nephilim - 08-08-2006, 09:42
[Bez nazwy] - przez marinio - 09-08-2006, 09:33
[Bez nazwy] - przez marinio - 09-08-2006, 10:28
[Bez nazwy] - przez GregoryCo - 09-08-2006, 10:35
[Bez nazwy] - przez Nephilim - 09-08-2006, 10:51
[Bez nazwy] - przez marinio - 09-08-2006, 10:58
[Bez nazwy] - przez barton1987 - 14-11-2008, 14:15
[Bez nazwy] - przez dyno - 23-07-2011, 11:19
[Bez nazwy] - przez tata1959 - 23-07-2011, 11:30
[Bez nazwy] - przez Andy05 - 23-07-2011, 11:37
[Bez nazwy] - przez dyno - 23-07-2011, 11:44
[Bez nazwy] - przez Andy05 - 23-07-2011, 11:49
[Bez nazwy] - przez dyno - 23-07-2011, 11:58

Skocz do: