16-09-2006, 23:34
Kupażujemy raczej wina o odmiennych charakterystykach, aby w efekcie dało się to pić. Np. wino kwaśne-wytrawne ze słodkim, wytrawne - jałowe, z czerwonym-garbnikowych (ciekawe połączenie wiśni i agrestu).
mieszanie Win?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
mieszanie Win? - przez Bestarni - 16-09-2006, 23:32
[Bez nazwy] - przez lolo - 16-09-2006, 23:34
[Bez nazwy] - przez Bestarni - 16-09-2006, 23:42
[Bez nazwy] - przez lolo - 16-09-2006, 23:50
[Bez nazwy] - przez Bestarni - 16-09-2006, 23:52
[Bez nazwy] - przez greg_x - 17-09-2006, 00:01
[Bez nazwy] - przez Bestarni - 17-09-2006, 00:04
[Bez nazwy] - przez Bestarni - 17-09-2006, 00:11
[Bez nazwy] - przez Baca Baców - 17-09-2006, 03:23
[Bez nazwy] - przez emto - 17-09-2006, 04:12
[Bez nazwy] - przez Jaccca - 21-09-2008, 16:57
[Bez nazwy] - przez Frida - 21-09-2008, 17:18
|