Liczba postów: 25
Liczba wątków: 0
Nastrój: fiku-miku
Strzelin
Strzelin Ul. Wolności Sklep ogrodniczy: balony, rurki, korki, drożdże, pożywki, szczotki itp.
bardzo dobre ceny balonów np. 25L w plastikowym koszu 65 PLN dla porównania w Castoramie na Bielanach 95 PLN identyczny balon
Liczba postów: 3
Wro
Bardzo dobrze zaopatrzony punkt jest w sklepie ogrodniczym na rogu pomorskiej i dubois.
Tylko mały wybór drożdży mieli, może czekali na dostawe lub sezon się skończył dla nic. Poza tym było chyba wszystko co trzeba.
Plus za normalne ceny, takie jak na allegro, obi może się schować.
Liczba postów: 3
Bielany Wrocławskie
Ostatnio sporo się najeździłem za balonem po marketach, znalazłem tylko w Obi i Castoramie (może trafiłem na braki na magazynach). W każdym razie w Obi były dwa balony ale w takich cenach, że się nie wyrażę, natomiast w Castoramie przystępna cena i sporo pierdółek jak korki rurki itp. niestety balonów jak na lekarstwo, chyba ostatnie 2 były + 1 pęknięty.
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 1
Nastrój: No Mood.
Sporo towaru mają w Praktikerze (na Krakowskiej) ale ceny są niezbyt przystępne, chociaż z drugiej strony można zakupić balony szerokootworowe - a te do nalewek są baardzo wygodne.
Liczba postów: 7
Wrocław
(22-04-2008, 17:41)Wesoly napisał(a): Hurtownia groix na komuny paryskiej.
Aktualna cena butli 25l wynosi 95,70zł
Oleśnica
(26-07-2006, 13:29)greg_x napisał(a): Sieć sklepów Kwiaton - spory wybór szkła i wszelakich akcesoriów z Biowinu. Ceny dość przystępne, zwłaszcza w Obleśnicy
Aktualne ceny butli 15l - 61zł a 20l - 77,80zł
Wrocław
Sklep T-shop ul. Gogolińska 5/2 artykuły winiarskie wszystko z Biowin-u. Ceny przystępne. Wystawia również na allegro.
http://ogrodniczowiniarski.pl/
dodatkowo możliwy odbiór zamówionego towaru na ul. Semaforowa i Jastrzębia.
Liczba wątków: 6
Na kwiatonie się troszeczkę dzisiaj zawiodłem stłukłem cukromierz podczas mycia idę do kwiatona kupuje nowy kupiłem otwieram w domu a on na dole pęknięty,nie było tego widać przez opakowanie a paragon niestety wyrzuciłem.
Liczba postów: 5.371
Liczba wątków: 28
Nastrój: Lepiej mieć brzuch od piwa ,niż garb od roboty.
(11-06-2014, 19:19)Alan94 napisał(a): Na kwiatonie się troszeczkę dzisiaj zawiodłem stłukłem cukromierz podczas mycia idę do kwiatona kupuje nowy kupiłem otwieram w domu a on na dole pęknięty,nie było tego widać przez opakowanie a paragon niestety wyrzuciłem.
A mnie się wydaje że to nie wina Kwiatona tylko Twoja. Wystarczyło w momencie zakupu oglądnąć cukromierz. Nawet jeśli był uszkodzony to od razu dostał byś inny. W przypadku szkła to raczej normalny objaw że się od razu ogląda towar w momencie zakupu. Jeśli takiego nawyku nie masz to radzę jak najszybciej to wdrożyć.
MALUTKI KIELISZEK NIE DOJDZIE DO KISZEK !!!
\"DOBRY NA WSZYSTKO ŚRODEK:- ZE SPIRYTUSEM MIODEK\"
......50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............100 ml nawet te nieznane .....
Liczba wątków: 6
oglądałem a chodzi o spód a tam wkładają biały papierek przyglądałem się i naprawdę nie było nic widać w dodatku dzisiaj patrzę a na 1 paczce drożdży miną termin 2 miesiące temu
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Przydałoby się odświeżyć trochę ten temat, niektóre posty mają po 9 lat 0.o
Ktoś jakiś sprawdzony sklep z balonami we Wrocławiu poleci?