• Strona główna
  • SWiMP
  • Forum
  • Artykuły
  • Kalendarz
  • Galeria
  • Blogi
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Chat (0)
  • Shoutbox
  • Regulamin
  • Pomoc
Witaj! Logowanie Rejestracja
  • Pokaż dzisiejsze posty

Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Forum Domowych Winiarzy › O wszystkim › Literatura, linki › Winiarz Polski
WINIARZ POLSKI nr 1-2/2008 WYDANY!

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
mikaszek Offline
Winiarczyk
*
Liczba postów: 233
Liczba wątków: 4
Nastrój: niedoczas
06-01-2009, 13:56
Czekałem z niecierpliwością i się doczekałem :). Gratulacje i wielkie dzięki! Na razie przeglądam wstępnie, ale już widzę, że jest o czym poczytać - zwłaszcza te gorzkie likiery wyglądają zachęcająco.

Forma faktycznie jeszcze wymaga dopieszczenia, ale że przedterminowa wersja, to nie ma co narzekać. Jedyne zastrzeżenie mam do treści - za mało! To tylko pobudzi apetyt.

A odnośnie apetytu jeszcze - widok sera na zdjęciu na okładce, i rozwijający się dział serowarski - to może ukryta zapowiedź kolejnego artykułu? ;)

Edit: jeszcze drobna uwaga techniczna odnośnie wykresu w ostatnim tekście (o ile pamiętam, Autor zajmuje się tematem szerzej, niż na potrzeby forum, a taki wykres jest w sumie kwintesencją artykułu, stąd moja uwaga). Wydaje mi się, że byłoby znacznie czytelniej, gdyby legenda do serii była ułożona w tej samej kolejności co serie na wykresie, i opisana. Ewentualnie w seriach można by dać rodzaj pożywki, w formie łamanych, a czas na osi poziomej - wtedy serie mogłyby być opisane bezpośrednio, bez potrzeby stosowania legendy.
Strona WWW Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): « Wstecz 1 2

Forum Domowych Winiarzy › O wszystkim › Literatura, linki › Winiarz Polski

• Pokaż wersję do druku
Skocz do:

• Ekipa forum
  • Kontakt
  • SWiMP
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 22-05-2025, 11:40 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem
Tryb normalny
Tryb drzewa